Tuotetunnus: 7950949 Kategoriat: , Tunnisteet: ,

Arches akvarellilehtiö A3 300g puolikarkea

Arches Aquarelle akvarellilehtiö, 300g puolikarkea paperi, luonnonvalkoinen. Akvarellilehtiössä 12 kpl A3 kokoista sivua. Yhdeltä sivulta liimatut arkit. Arches Aquarelle on maailman korkealuokkaisimpia papereita märkätyöskentelyyn: akvarelli- ja vesiväreille sekä akryyliväreille, ja sekatöille.

51,90 

Saatavuus: Varastossa

Tuotekuvaus

Sylinterimuotilla valmistetussa perinteisessä akvarellipaperissa on luonnollinen pintarakenne. Puuvillakuidut jakautuvat tasaisesti paperin rakenteeseen, tehden siitä tukevamman ja erittäin sopusuhtaisen. Pitkistä, 100 % puuvillakuiduista tuotettu paperi imee itseensä reilusti vettä, pinnan ja värinlevityksen kärsimättä.

Arches – tuotteet on eksklusiivisesti gelaatiiniliimattu kokoonsa, joten paperi ei repeydy tai nyppyynny vaikka sitä raaputtaisi tai käsittelisi. Paperi myös säilyttää hohdon ja akvarellivärien läpikuultavuuden estäen värien penetraation paperiin. Väriltään paperi on luonnollisen valkoista. Arches akvarellilehtiön papereilla on erinomainen säilyvyys, paperit eivät sisällä optisia kirkasteita ja ne ovat kauttaaltaan happovapaita. Ne on myöskin suojattu homeenestoaineella.

Katso myös Arches A4 akvarellipaperi.