Blogi

vinkkejä ja insipiraatiota
Vernissan käyttö akryylimaauksessa

Akryylimaalaus

Akryylimaalausta käsittelevästä osiosta löydät tietoa muun muassa akryylimaalauksen tekniikoista, vernissan käytöstä sekä vinkkejä akryylimaalaukseen ja tarvittaviin taidetarvikkeisiin.

Verkkokaupastamme löydät mm. akryylivärit, siveltimet ja maalauspohjat.

Akryylimaalaus tarvikkeet

Akryylimaalaus tarvikkeet

Mitä tarvitset aloittaaksesi akryylimaalauksen? Tärkeimmät akryylimaalaus tarvikkeet ovat akryylivärit, akryylisiveltimet, väripaletti, vesikuppi sekä akryylimaalauspohja. Tässä kirjoituksessa kerromme sinulle vielä tarkemmin

Lue lisää >

Akvarellimaalaus

Tutustu akvarellimaalausta eli vesivärimaalausta käsitteleviin artikkeihimme. Artikkeleista löydät vinkkejä mm. akvarellipaperin, värien ja muiden tarvikkeiden valintaan.

Verkkokauppamme puolella valikoimissa on akvarellimaalausta varten perustarvikkeita kuten akvarellivärilajitelmat, akvarellilehtiöt ja siveltimet.

Akvarellimaalaus tarvikkeet

Akvarellimaalaus tarvikkeet

Aloittaessasi akvarellimaalausta tulet tarvitsemaan muutamia akvarellimaalaus tarvikkeita. Akvarellimaalaus on kaikista taidemaalaustyyleistä ehkä oikukkain ja omalla tavallaan armottomin, sillä hempeiden ja

Lue lisää >

Öljyvärimaalaus

Tutustu öljymaalausta käsitteleviin kirjoituksiimme ja vinkkeihin liittyen tarvikkeisiin, tekniikoihin ja värien ohentamiseen.

Verkkokaupastamme löydät tarvikkeet kuten vesiliukoiset öljyvärit ja maalauspohjat.

Öljyvärimaalaus tarvikkeet

Öljyvärimaalaus tarvikkeet

Öljyvärimaalaus tarvikkeet – kokosimme kattavan listan taidetarvikkeista, jotka aloittelevan öljyvärimaalarin on hyvä alkuvaiheessa ottaa huomioon. Tutustu alta tarvikkeisiin, jotka on

Lue lisää >

Taidetarvikkeet

Taidetarvikkeet osiosta löydät tietoa ja vinkkejä yleisesti taidemaalauksessa tarvittavista tarvikkeista. Aiheita mm. palettiveitset, maalauspohjat, siveltimet, maalaustelineet, väripaletit ja telat.