Tuotetunnus: 555168 Kategoria: Tunniste:

Winsor & Newton akvarellivärit Cotman Studio Set 24 x 1/1 nappia

Winsor & Newton Cotman akvarellivärit ovat ihanteelliset taiteilijoille, jotka haluavat edullisen, mutta laadukkaan vaihtoehdon. Korkealaatuisessa Studio set-lajitelmassa on 24 kokonappia.

69,00 

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Winsor & Newton Cotman akvarellivärit ovat ihanteelliset taiteilijoille, jotka haluavat edullisen, mutta laadukkaan vaihtoehdon. Herkät, läpikuultavat akvarellivärit ovat parhaimmillaan silloin, kun halutaan vangita luonnon valon ja värien hienostuneita vivahteita.

Värien, siveltimien ja papereiden korkea laatu on akvarellimaalauksessa vieläkin tärkeämmässä asemassa kuin muissa tekniikoissa. Korkealaatuisessa Studio set-lajitelmassa on 24 kokonappia, sävyt Lemon Yellow, Cadmium Yellow Light, Cadmium Yellow Pale, Cadmium Orange, Cadmium Red Light, Cadmium Red, Cadmium Deep Red, Alizarin Crimson, Purple Lake, Ultramarine, Cobalt Blue, Cerulean Blue, Intense Blue, Emerald Green, Sap Green, Raw Sienna, Yellow Ochre, Raw Umber, Burnt Sienna, Red Light, Burnt Umber, Payne’s Grey, Ivory Black, Chinese White. Akvarellivärilajitelma on kevyt kuljettaa mukana ja rasian kantta voit käyttää väriensekoituspalettina.

Muut WN akvarellivärilajitelmat löydät linkistä: Winsor & Newton akvarellivärilajitelmat