Posca tussit

Posca maalitussit 8 kpl perusvärit

Posca maalitussit sopivat loistavasti askarteluun sekä taidemaalaukseen ja Poscan maalitussit ovatkin loistava valinta, kun haluat luoda tarkkoja yksityiskohtia.

Maalitussit ovat vesiohenteisia ja peittäviä sillä ne omaavat korkean väripigmentin. Poscan maalitusseissa on myös hyvä UV-säteilysuoja, joka estää värien haalistumisen.

Kun työstät Poscan maalitusseilla huokoisia pintoja (mm. kivi, betoni, puu, kangas sekä kartonki) kiinnittyvät maalitussienvärit kuivuttuaan pysyvästi huokoiseen maalaus-piirtoalustaan. Mikäli maalaus-piirtopinta on imemätön, kuten lasi ja muovi kannattaa maalaus-piirtojälkeen tehdä kiinnitys vesiohenteisella vernissalla. Vesiohenteinen vernissaus tukee myös huokoistenpintojen maalaus-piirtojälkeä.

Koska Poscan maalitussit liukenevat tuoreena veteen, voit kokeilla tehdä maalausalustalla värisekoituksia!

Lisäksi kerroksellinen maalaus-piirtäminen on ehdottomasti kokeilunarvoista! Anna ensimmäisen maalaus-piirtojäljen kuivua, jonka jälkeen voit maalata-piirtää edellisen vedoksen päälle. Kerrokset ovat aina jännittäviä ja niiden avulla pystyt elävöittämään maalaus-piirtojälkeä upeasti sekä luomaan kokonaisuuteen upeita efektejä!