Tuotetunnus: 5074206 Kategoriat: , Tunniste:

Vesiliukoiset öljyvärit Winsor & Newton Artisan 10 x 12 ml

Vesiliukoiset öljyvärit Winsor & Newton Artisan 12 ml värituubeissa. Lajitelma sisältää värisävyt: Titanium White, Lemon Yellow, Cadmium Orange, Cadmium Red Deep, Magenta, French Ultramarine, Cerulean Blue, Phthalo Green, Burnt Sienna, Lamp Black.

31,90 

Varasto loppu

Tuotekuvaus

Artisan on muunnetuista pellava- ja safloriöljyistä valmistettu vesiliukoinen öljymaali. Värit on kehitetty käyttäytymään tavallisten öljyvärien lailla, ja myös näyttämään siltä. Taiteilija voi liuottimien, eli tärpätin tai lakkabensiinin, sijasta käyttää ohentamiseen vettä. Maalausvälineiden puhdistaminen onnistuu myös helposti vedellä ja saippualla.

Koska Artisanissa on sama värien syvyys, paksun voimainen koostumus, samat käyttöominaisuudet- ja kuivumisajat, sekä sama valonkestävyys ja peitto / läpikuultavuus kuin tavanomaisessa öljyvärissä, taiteilijat voivat käyttää Artisania kaikkien öljyvärimenetelmien kanssa. Värien valmistuksessa on käytetty muunnettuja öljyjä, jotka eivät ole vettähylkiviä, vaan sekoittuvat veteen helposti: tämä onkin tärkein ero Artisan vesiliukoisen öljyvärin ja tavanomaisten öljyvärien välillä. Artisaniin on kehitetty myös oma vesiliukoisten maalausaineiden valikoima, jotta voit maalatessasi käyttää kaikkia mahdollisia traditionaalisia öljyvärimenetelmiä ja tyylejä – ilman tärpättiä tai lakkabensiiniä.

Lajitelma sisältää värisävyt: Titanium White, Lemon Yellow, Cadmium Orange, Cadmium Red Deep, Magenta, French Ultramarine, Cerulean Blue, Phthalo Green, Burnt Sienna, Lamp Black.