Tuotetunnus: 1590251 Kategoriat: , Tunniste:

Winsor & Newton Artisan 6 x 37 ml vesiliukoiset öljyvärit

Winsor & Newton Artisan vesiliukoiset öljyvärit on kehitetty käyttäytymään tavallisten öljyvärien lailla. Artisan-värejä voi ohentaa vedellä liuottimen sijaan, joita käytetään tavallisten öljyvärien kanssa.

Lajitelma sisältää Suomen taideopettajien suosittelemat värisävyt: Lemon Yellow, Cadmium Yellow Hue, Cadmium Red Hue, Permanent Alizarin Crimson, French Ultramarine, Prussian Blue.

49,00 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Tuotekuvaus

Artisan on muunnetuista pellava- ja safloriöljyistä valmistettu vesiliukoinen öljymaali. Värit on kehitetty käyttäytymään tavallisten öljyvärien lailla, ja myös näyttämään siltä.

Ohentaminen: Artisan-värejä voi ohentaa vedellä liuottimen sijaan, joita käytetään tavallisten öljyvärien kanssa. Lisää vesi hitaasti, vähän kerrallaan ja sekoittaen hyvin paletilla. Jos väriin lisätään liian paljon vettä tai liian nopeasti, jotkut värit saattavat ”vaahdota”. Käyttämällä Artisan maalausaineita voit välttää tämän ilmiön.

Maalausvälineiden puhdistaminen onnistuu myös helposti vedellä ja saippualla. Koska Artisanissa on sama värien syvyys, paksun voimainen koostumus, samat käyttöominaisuudet- ja kuivumisajat sekä sama valonkestävyys ja peitto/läpikuultavuus kuin tavanomaisessa öljyvärissä, taiteilijat voivat käyttää Artisania kaikkien öljyvärimenetelmien kanssa.

Öljyvärilajitelma sisältää Suomen taideopettajien suosittelemat värisävyt 37 ml tuubeissa:

  • Lemon Yellow
  • Cadmium Yellow Hue
  • Cadmium Red Hue
  • Permanent Alizarin Crimson
  • French Ultramarine
  • Prussian Blue