Akryylivärisetti – akryylimaalauksen aloittaminen

TOP 4 akryylivärisettiä

Akryylivärisetit ovat loistava tapa tutustua akryylimaalauksen kiehtovaan maailmaan! Valmiit akryylivärisetit kattavat tavallisesti n. 10-12 akryyliväriä. Setit pitävät sisällään tärkeimmät akryylivärit, joiden kanssa aloitteleva akryylimaalaaja pääsee helposti vauhtiin, mutta akryylivärisetit sopivat hyvin myös jo kokeneelle akryylimaalaajalle.

Miksi valita akryylivärisetti

Vaivaton aloitus: Akryylivärisettien ehdoton etu on, että sinun ei tarvitse miettiä mitä akryylivärejä sinun tulisi hankkia kun haluat aloittaa akryylimaalauksen. Akryylivärisetit pitävät sisällään akryylimaalauksen soveltuvat ”perusvärit”, jotka tekevät maalauskokemuksesta mielekkään.

Luo omat värisekoitukset: Akryylivärisetteihin kootut akryylivärit riittävät akryylimaalaajalle sellaisenaan, mutta valmiiden akryylivärisettien sisältämillä akryyliväreillä saat myös luotua kirjon erilaisia värisekoituksia, jossa vain taivas on rajana!

Kokeile eri valmistajien akryylivärejä: Valmiit akryylivärisetit antavat akryylimaalaajalle oivallisen tilaisuuden kokeilla eri valmistajien akryylivärejä edullisesti.

Tarvikkeet akryylimaalaukseen

Akryylimaalauksen tuotevalikoimastamme löydät muun muassa siveltimet, akryylivärilajitelmat, maalauspohjat ja väripaletit tunnetuilta merkeiltä. Tutustu alta akryylimaalauksen tarvikkeisiin.

Kompakti ja selkä hankinta myös jatkossa: Akryylivärisetit eivät ole vain aloitteleville akryylimaalajille suunnattuja. Akryylivärisetit soveltuvat hyvin myös uudestaan ostettaviksi, sillä akryylivärisettejä on saatavilla myös suuremmilla maalimäärillä / per tuubi, jolloin valmiit akryylivärisetit palvelevat hyvin jo kokenuttakin akryylimaalaajaa.

Akryylivärien laajempi kokeilu: Akryylivärisettejä on saatavana myös väriskaalaltaan isompina. Tällaiset akryylivärisetit pitävät sisällään n. 18 – 20 pienempää akryylivärituubia. Nämä akryylivärisetit antavat akryylimaalaajalle oivan tilaisuuden kokeilla ”perusvärien” lisäksi valmistajien kokoamia ns. ”täydennysvärejä”.

Katso valikoimastamme laadukkaat Winsor & Newton akryylivärit.

Tuotteet akryylimaalaukseen