TOP 4 akryylivärisettiä

Top 4 Akryylivärisettiä

​Akryylivärejä on saatavilla runsaasti. Aloittelevan akryylimaalaajan kannattaa lähteä liikkeelle noin kymmenestä väristä. Tekemällä värisekoituksia saat luotua itsellesi kirjon uusia värivaihtoehtoja. Markkinoilla on saatavilla hyviä akryylivärisettejä, joista aloittelevan akryylimaalaajan on helppoa lähteä liikkeelle. Kun maalauskokemuksesi on kasvanut voit kasvattaa värivalikoimaa yksittäisillä väreillä.

​Mikäli haluat tutustua eri valmistajien akryyliväreihin, niin muista kiinnittää huomiota värituubin maalimäärään. 60 ml – 100 ml väriä / per värituubit mahdollistavat useamman maalauskerran, kuin taas pienet (alle 60 ml) värituubit kuluvat salaman nopeasti, jolloin kosketus väreihin jää vähäiseksi.

Listasimme neljä huomionarvoista akryylivärisettiä, joista aloittelevan akryylimaalaajan on helppoa lähteä liikkeelle tai kokeilla eri valmistajien akryylivärien tarjontaa.

​Akryylivärisettejä


​Tuote


​Hinta


​​Akryylivärisetti ​6x20ml

 Tutustu tarkemmin

​Akryylimaali ​6×60 ml lajitelma

 Tutustu tarkemmin

A-Color akryylimaalilajitelma 10×100 ml

 Tutustu tarkemmin

​Kaikki akryylivärisetit

 Tutustu tarkemmin

Kerro myös muille:

Askarrellaan

Tilaa uutiskirjeemme

Sivustomme uudistuu ja avaamme oman verkkokaupan! Tilaa maksuton uutiskirjeemme tästä ja saat tiedon kun kauppa avautuu.

Askarrellaan

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!