Akvarellimaalaus Kirjat

Top 8 Akvarellimaalaus Kirjat

​Akvarellimaalaukseen löytyy hyviä oppaita kirjoina ja niitä on saatavilla ​useita. ​Kokosimme alle varteenotettavia akvarellimaalausta käsitteleviä kirjoja, joista saat varmasti lisää inspiraatiota sekä ulottuvuutta myös omaan akvarellimaalaukseen.

​Seuraavat kirjat soveltuvat hyvin aloittelevalle akvarellimaalaajalle. Kirjoissa tutustutaan kokonaisvaltaisesti akvarellimaalauksen maailmaan.

Aloita vesivärimaalaus -kirja

​Tämä kirja käsittelee akvarellimaalausta kokonaisvaltaisesti. Kirjassa käydään läpi käytännön neuvoja ja maalaustekniikoiden perusopit. Kirjassa annetaan vinkkejä akvarellivärisiveltimien ja akvarellivärien valintaan. Lisäksi kirja sisältää paljon maalausharjoituksia. Tämä kirja soveltuu parhaiten akvarellimaalausta aloittelevalle sekä harrastajalle, joka haluaa syventää akvarellimaalaustaitojaan.


​Tuote


Hinta


​Aloita vesivärimaalaus -kirja

 Katso hinta

​Vesivärimaalaus -kirja

​Tämä kirja toimii hyvänä oppaana aloittelevalle akvarellimaalaajalle. Kirja sisältää runsaasti harjoituksia, jotka tukevat aloittelevaa akvarellimaalaajaa. Kirja etenee luontevasti helpoista aiheista vaikeampiin tehtäviin. Mielenkiintoisena plussana on, että kirjan lopussa on kuvia kuuluisien taiteilijoiden akvarellitöistä sekä kerronta miten teokset on maalattu.


Tuote

​Hinta

​Vesivärimaalaus -kirja

Vesivärikukkia -kirja

Akvarelleilla maalataan usein hienoja sekä näyttäviä kukkia. Akvarellit ovatkin saattaneet tulla monelle tutuiksi juuri kukkamaalausten kautta. Tämä kirja on suunnattu aloittelevalle akvarellimaalaajalle, joka haluaa oppia akvarellikukkien ”salat”. Kirjassa on hienointa, että se sisältää oikealle akvarellipaperille ääriviivoin alustettuja kukka-asetelmia, joita pääset maalaamaan itse! Tätä lähemmin et varmaankaan pääse kukkamaalaukseen tutustumaan. Kirjassa käydään myös läpi tärkeimmät akvarellimaalaus tekniikat, jotka ovat avainasemassa akvarellikukkien onnistumisen kannalta.


​Tuote


Hinta


​Vesiväri​kukkia -kirja

Katso hinta

Botaaninen kukkamaalaus

​Botaanista kukka ja kasvimaalausta käsittelevä opas, on varmasti mielenkiintoinen. Kirjassa käydään läpi mm. klassisen botaanisen maalauksen perustekniikat sekä muita taidemaalaustekniikoita, ääriviivojen hahmottamista jne. Kirja sisältää erilaisia tehtäviä ja kannustaa lukijaa luonnontarkasteluun.


Tuote


​Hinta


​​Botaaninen kukkamaalaus

Katso hinta

Taidemaalarien tekniikat

​Mikä taidemaalaustyyli sopisi sinulle? Haluaisitko tutustua eri taidemaalaustyyleihin vielä syvemmin? Tämä kirja käsittelee syvällisesti eri taidemaalaustyylien maalaustekniikoita. Kirjassa tutustutaan ensin taidemaalauksen perustaitoihin kuten maalausaiheen valintaan, viivapiirtämiseen sekä tapoihin joilla opit vahvistamaan havainnointikykyjäsi. Kirja vie lukijaansa vaiheittain eteenpäin luontevasti ja syventyy vesivärien, öljyvärien ja akryylivärien parissa työskentelyyn.


Tuote


Hinta


​Taidemaalarien tekniikat -kirja

Katso hinta

Maisemamaalarin opas

​Akvarellit soveltuvat todella hyvin maisemamaalaukseen eikä sitä suotta sanota, että akvarelleillä maalatut maisemamaalaukset ovat kaikkein kauniimpia. Maisemamaalarin opas on kiehtova ja mukaansatempaava opus, joka tutustuttaa lukijansa akvarellimaalauksen tekniikoihin, tyyleihin sekä akvarelliväreihin ja värin sommitteluun. Kirja sisältää 60 maisemakuvaa ja jokaisesta kuvasta on tehty kohta kohdalta etenevä ohje. Kovakantisessa kirjassa on kierreselkä, jonka avulla kirja pysyy kätevästi auki maalaushetkellä.

Tuote

Hinta

​Maisemamaalarin opas

Taidemaalarin materiaalioppi

​Tämä kirja käsittelee juurta jaksaen kaiken sen mitä taidemaalaajan tulee taidemateriaaleista tietää, eikä varmasti jätä lukijaansa kylmäksi. Kirja käsittelee mm. seuraavia asioita:Työtilat ja työvälineet – Maalauspohjat – Pohjusteet ja pohjustaminen – Väriaineet – Maalien valmistus – Maalien sideaineet, ohennusaineet ja lisäaineet – Maalausnesteet ja taululakat eli -vernissat – Maalausmenetelmät – Öljyvärimaalaus -Temperamaalaus – Muovimaalaus – Vesivärimaalaus – Guassimaalaus – Pastellimaalaus – Maalausten kehystys – Taulujen hoito


​Tuote


Hinta


​Taidemaalarin materiaalioppi

Katso hinta

Vesivärikynämaalaus – kirja

Kaksi opaskirjaa ja vasta-alkajan työvälineet on kattava tietopaketti vesivärikynämaalauksen maailmaan. Tämä on varmasti kattava tietopaketti vesivärikynämaalaukseen syventyvälle taiteilijalle.


​Tuote


​Hinta


​Vesivärikynämaalaus -kirja

Katso hinta

​Rakasta vesivärejä – Kehity loistavaksi maalaajaksi

​Haluatko oppia maalaamaan kukkia, lehtiä, hedelmiä ja perhosia? Ehkä myös kirjaimia? Jos vastasit kyllä, on tämä kirja nappivalinta!  Kirja on mielenkiintoinen, sillä se käsittelee suositun akvarellimaalaajaan helppoja sekä hyvin selkeästi eteneviä akvarellimaalaustekniikoita joiden avulla pääset tutustumaan nykyaikaisiin maalausteemoihin. Kirja tutustuttaa lukijansa myös akvarellimaalauksen tärkeimpiin taidetarvikkeisiin, akvarellisiveltimiin, akvarelliväreihin ja akvarellipapereihin. Kirja antaa myös hyviä vinkkejä akvarellimaalausten paranteluun.

Tuote

Hinta

​Rakasta vesivärejä – Kehity loistavaksi maalaajaksi

 Katso hinta

​Rakasta vesivärejä -kirja

Katso hinta

Kerro myös muille:

Askarrellaan

Tilaa uutiskirjeemme

Sivustomme uudistuu ja avaamme oman verkkokaupan! Tilaa maksuton uutiskirjeemme tästä ja saat tiedon kun kauppa avautuu.

Askarrellaan

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!