Muut taidetarvikkeet – siveltimet ja telat

Näillä tuotteilla tekstuuria maalaamiseen

​Tavallisessa askartelussa käytetään rohkeasti eri tekstuureita, mutta tekstuureiden luominen (muilla kuin siveltimillä ja palettiveitsellä) sopii myös loistavasti taidemaalaukseen. Mikäli haluat luoda tekstuureita ja runsautta myös taidemaalauksessa, kannattaa sinun kokeilla erilaisia tuputussiveltimiä ja tuputussieniä. Tuputussiveltimet ja tuputussienet sopivatkin hyvin akryylimaalauksen painelutekniikkaan.

Vinkki! Kokeile tuputussiveltimiä ja tuputussieniä vaikkapa taustojen maalaamiseen. Teos saa hienosti elävyyttä kun yhdistelet eri maalaustekniikoita ja kokeilet rohkeasti erilaisia maalaustyövälineitä.

Sapluunasiveltimet

Nimensä mukaan sapluunasiveltimet sopivat oivallisesti sapluunamaalaukseen, mutta ne soveltuvat eriomaisesti taiteilijasiveltimen rinnalle työskentelyyn, kun teokseen halutaan luoda maalausjälkeä, jota ei ole mahdollista tuottaa tavallisten siveltimien avulla. Sapluunasiveltimien avulla maalaat teokseen taustoja sekä jännittäviä tekstuureita. Sen avulla maalaat teokseesi myös kätevästi palloja sekä pilkkuja.

Sapluunasiveltimet valmistetaan hienokuituisesta sekä tiiviistä vaahtomuovista. Niissä on puusta valmistettu lyhyt varsi, jota on mukava käsitellä. Pakkaus sisältää neljä erikokoista sapluunasivellintä, joka antaa mahdollisuuden erikoisten maalausalojen työskentelyyn. Vinkki! Kokeile sapluunasivellintä akryylimaalauksen painelutekniikkaan!

Vaahtomuovitela

Vaahtomuovitela soveltuu hyvin sapluunamaalaukseen ja suurempien taustojen ja maalauspintojen maalaamiseen. Vaahtomuoviteloissa on jämäkkä, muovista valmistettu varsi.

Maalaussienet

Maalaussienet soveltuvat hyvin tekstuurien, taustojen ja efektien luomiseen. Pakkaus sisältää kolme erikokoista ja eri pintarakenteista maalaussientä. Suurimmat maalausefektit saavutetaan huokoisella ja karkeapintaisella maalaussienellä. Maalaussienet soveltuvat myös akvarellimaalaukseen, sillä sienen avulla hallitset akvarellisiveltimen märkyysastetta.

Kokeile kostuttaa akvarellisivellin märkään maalaussieneen, jonka jälkeen otat siveltimeen väriä ja aloitat maalaamisen. Maalaussienen avulla pystyt kätevästi säännöstelemään siveltimen märkyysastetta.

Tutustu verkkokaupan taidetarvikkeisiin tästä!

Taidetarvikkeet