TOP 3 palettiveitsisetit

Top 3 Palettiveitsisetit

​Palettiveitsi on akryylimaalauksessa ja öljyvärimaalauksessa taiteilijan tärkeimpiä työvälineitä.

Mihin palettiveistä käytetään?

Palettiveitsellä sekoitetaan ja annostellaan värejä väripaletille. Lisäksi palettiveitsi on myös siveltimien ystävä. Siveltimesi kiittävät, kun sekoitat värejä ensisijaisesti palettiveitsellä. Värisekoituksien tekeminen ainoastaan siveltimien voimin turmelee siveltimiä nopeasti. Palettiveitsi soveltuu myös loistavasti värien työstämiseen ja jotkin taiteilijat maalaavatkin teoksensa ainoastaan palettiveitsen avulla. Palettiveitsiä on saatavilla eri mallisina ja kokovaihtoehdoissa.

Teräksestä valmistettu palettiveitsi on laadultaan ja kestävyydeltään hyvä valinta. Puinen käsikahva tekee palettiveitsen käsittelystä enstistäkin miellyttävämmän. Saatavilla on myös muovisia palettiveitsiä, mutta niiden kestävyys ei tosin ole verrattavissa teräksestä valmistettuun palettiveitseen. Suosittelemme hankkimaan yhden hyvän palettiveitsisetin, joka sisältää muutamia erikokoisia ja mallisia palettiveitsiä, jotta pääset rauhassa tutustumaan erityyppisten palettiveitsien ominaisuuksiin. Listasimme varteenotettavat palettiveitsisetit, jotka ovat tutustumisen arvoisia.

​Palettiveitsisetit


​Tuote


​Hinta


​Palettiveitsilajitelma 5 kpl

 Katso vaihtoehdot

Muovipalettiveitsisarja ​6-osainen


​Muovinen palettiveitsilajitelma, 5 kpl

 Katso vaihtoehdot

Kerro myös muille:

Askarrellaan

Tilaa uutiskirjeemme

Sivustomme uudistuu ja avaamme oman verkkokaupan! Tilaa maksuton uutiskirjeemme tästä ja saat tiedon kun kauppa avautuu.

Askarrellaan

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!