Kultainen akryylimaali ja metalliset akryylimaalit – askartelussa ja taidemaalauksessa

Kultainen akryylimaali

Kultainen akryylimaali sekä muut metalliset akryylimaalit sopivat loistavasti taidemaalaamiseen sekä askartelumaalaukseen. Kultaisella akryylimaalilla sekä muilla metallinvärisillä akryylimaaleilla pystyt luomaan taidemaalaukseen sekä askartelumaalaamiseen jännittäviä yksityiskohtia sekä upeita efektejä.

Mitä ovat metalliset akryylimaalit?

Mitä metalliset akryylimaalit ovat? Metalliset akryylimaalit voivat käsittää perusvärillisiä akryylimaaleja, jotka kuivuttuaan saavat metallimaisen hohteen. Lisäksi metallisilla akryylimaaleilla voidaan tarkoittaa ns. alkuaineiden väritrioa, johon kuuluvat kullan lisäksi hopea ja pronssi. Myös nämä saavat kuivuessaan upean metallimaisen hohteen.

Tässä artikkelissa puhummekin kultaisesta-, hopeasta- ja pronssin värisistä akryylimaaleista. Kultainen akryylimaali yhdessä hopean- ja pronssisen akryylimaalin kanssa ovat siitä poikkeuksellisia, että niitä ei voida ns. ”tuottaa” / sekoittaa itse. Valtaosan värien loisteliaasta kirjosta kun pystytään sekoittamaan ja luomaan itse perusvärejä hyödyntäen. Mikäli halajat maalaukseesi tai askarteluusi kultaista akryylimaalia, hopeista akryylimaalia tai pronssista akryylimaalia, tulee sinun hankkia nämä värit erillisenä hankintana.

Akryylimaalien helppous

Korostamme myös tässä artikkelissa, että akryylimaalit ovat siitä kiitollisia, että ne ovat vesiliukoisia, helppokäyttöisiä, turvallisia ja soveltuvat lähes mille tahansa maalauspinnalle. Poikkeuksena ovat muutamat maalauspinnat etenkin rasvaiset pinnat, jotka vaativat pohjakäsittelyn ennen akryylimaalauksen aloitusta. Voit lukea akryylimaaleille soveltuvista maalauspohjista sekä mahdollista esipohjustustöistä lisää tästä.

Tarvikkeet akryylimaalaukseen

Akryylimaalauksen tuotevalikoimastamme löydät muun muassa siveltimet, akryylivärilajitelmat, maalauspohjat ja väripaletit tunnetuilta merkeiltä. Tutustu alta akryylimaalauksen tarvikkeisiin.

Kultaisen ja metallisten akryylimaalien saatavuus

Taidemaalaajan ja askartelijan iloksi kultaisia- ja metallisia akryylimaaleja on tarjolla hyvin. Tiesitkö, että kultaista akryylimaalia on saatavilla jopa eri väri syvyyksinä? Kyllä! Kultaista akryylimaalia on saatavilla vaalean kullan sävyisenä, keskisyvän kultaisena sekä tumman kullan sävyisenä. Kun maalaat kullan eri sävytasoilla voit huomata, että sävyerot elävöittävät teosta mukavasti, varsinkin silloin jos käytät kultaista akryylimaalia teoksessa tavanomaista enemmän.

Kimaltavat akryylimaalit ja metallinhohteiset akryylimaalit

Mikäli sinua kiinnostaa enemmän kimaltavat akryylimaalit tai perusväriset akryylimaalit, jotka kuivuttuaan saavat metallimaisen hohteen suosittelemme katsomaan ainakin nämä akryylimaalit;

Kimaltavat akryylimaalit

A-Color akryylimaali – 20 ml

A-Color akryylimaali – 500 ml

Metallihohteiset akryylimaalit

A Color akryylimaali – 500 ml

A-Color akryylimaali – lisävärit 20 ml

A-Color akryylimaali perusvärilajitelma 20 ml

Tuotteet akryylimaalaukseen